Нови продукти

Производители

Разгледани продукти

Нов Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Нов продукт

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Повече детайли

144,00 лв.


Запитване

Позвънете на 042 644 131

Повече информация

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Подходящи за модели :KTM/HQV/GAS/SHER/TM SX/SX-F/EXC/EXC-F 250-500 14-21, SX125-150 16-21 

Тези лостове предлагат цялостна надстройка на решението от OEM, лост, който изглежда добре, може да се огъва напред през 110 ° и се подправя, така че може да се огъва, а не да се счупи в повечето сценарии на въздействие. Диапазоните на мотокрос, издръжливост и изпитания са анодирани в специфичните за производителя цветове с опционалния титанов цвят за всички приложения. На предната част на всяко лостче на лоста има лазерно ецвано лого на Apico.

Apico са разработили собствени гъвкави лостове, които ги изключват от конкуренцията и предлагат предимства, за да поддържат вашия лост по-добър и по-добър. Ние избрахме по-висококачествена пружина, това помага в случай на катастрофа и остава по-силно по-дълго. Върху лоста е поставен прорез, в който се поставя пружината, и гумена втулка в края на пружината, която седи в прореза, което предотвратява надраскване на лоста.

Регулаторният винт на всички гъвкави лостове Motocross, Enduro и Trials ви позволява да промените обхвата на лоста, за да ви даде по-лично усещане към собственото си настроение.

Отзиви

Напишете отзив

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

Ръчки обръщащи за KTM - APICO

В следната категория има още 30 продукта: