Промоции

Нови продукти

Производители

Разгледани продукти

Ръчки обръщащи за Yamaha - APICO

Нов продукт

Ръчки обръщащи за YAMAHA

Повече детайли

115,00 лв.


APICO

Запитване

Позвънете на 042 644 131

Техническо описание

Модел: YAMAHA

Повече информация

Ръчки обръщащи за YAMAHA

KAW/YAM

YZ125/250 08-14,

YZ250F/450F 07-08,

KX250F/450F 13-17 BLUE

Тези лостове предлагат цялостна надстройка на решението от OEM, лост, който изглежда добре, може да се огъва напред през 110 ° и се подправя, така че може да се огъва, а не да се счупи в повечето сценарии на въздействие. Диапазоните на мотокрос, издръжливост и изпитания са анодирани в специфичните за производителя цветове с опционалния титанов цвят за всички приложения. На предната част на всяко лостче на лоста има лазерно ецвано лого на Apico.

Apico са разработили собствени гъвкави лостове, които ги изключват от конкуренцията и предлагат предимства, за да поддържат вашия лост по-добър и по-добър. Ние избрахме по-висококачествена пружина, това помага в случай на катастрофа и остава по-силно по-дълго. Върху лоста е поставен прорез, в който се поставя пружината, и гумена втулка в края на пружината, която седи в прореза, което предотвратява надраскване на лоста.

Регулаторният винт на всички гъвкави лостове Motocross, Enduro и Trials ви позволява да промените обхвата на лоста, за да ви даде по-лично усещане към собственото си настроение.

Отзиви

Напишете отзив

Ръчки обръщащи за Yamaha - APICO

Ръчки обръщащи за Yamaha - APICO

Ръчки обръщащи за YAMAHA

В следната категория има още 30 продукта: