Промоции

Нови продукти

Производители

Разгледани продукти

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

Нов продукт

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

Повече детайли

499,00 лв.


Gaerne

Запитване

Позвънете на 042 644 131

Повече информация

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

Най-новият GP1 продукт е най-добрият състезателен ботуш!

Уникалната плаваща система Gaerne, изработена от въглероден композит, позволява на стъпалото да се движи естествено и предотвратява усукване на глезена, без да прави компромис с гъвкавостта.

ЧАШКА ЗА ПЕТКА ЗА АБСООРБИРАНЕ: Недеформируемата полиуретанова чаша за петата е защитена от сменяем магнезиев плъзгач с ниско триене. Антишоковата пета разполага с вътрешна зона за декомпресия, повишаваща комфорта, разположена между стелката и подметката; вложките са подчертани отвън в червено.

Регулируемата и сменяема макара BOA IP1 позволява персонално прилягане около областта на прасеца.

Плъзгач: Издръжлив на износване магнезиев плъзгач позволява напълно свободно движение на крака. Точките на закрепване са доста отдалечени от зоните, които обикновено страдат от абразия.

GRIP GUARD: Две гумени вложки (вътрешна част на прасеца и пета) осигуряват допълнително захващане и предпазват крака от топлината на двигателя/отработените газове.

ПОДМЕТКА: устойчива на масло и износване, гумена подметка се отличава с уникален дизайн, който осигурява отлично сцепление.

ВЪТРЕШНА ПОДМИНКА: Напълно сваляща се и миеща се анатомично проектирана подложка за крака осигурява равномерно разпределение на тежестта и осигурява пълна опора на всички части на стъпалото. Петата е подсилена със специален ударопоглъщащ материал, а областта на пръстите е перфорирана за подобрен въздушен поток.

ВЪТРЕШНА ОБЛИВКА: дишаща предварително оформена вътрешна подплата за повишен комфорт и прилягане в областта на пищяла, глезена и петата.

Отзиви

Напишете отзив

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

Ботуши GAERNE GP1 EVO BLACK

В следната категория има още 30 продукта: